Възможности за повече контрол над сървърите късно вечер?

Post Reply
-=BELUGA=-
Newbie
Newbie
Posts: 4
Joined: 25 Sep 2013 17:48

26 Apr 2014 03:14

Здравейте,
Аз играя всеки ден, главно в Classic и Dust 24/7 и продължавам докато не останат 3ма 4ма човека до 2-3ч. през нощта. Забелязал съм една особена тенденция, че след като и последният админ излезе към 11:30 - 12:00 вечерта, някои играчи директно пускат хакове, било то wallhack, aimhack, healthbooster и т.н. :confused: Най-често това са хора, които имат над 5-6000т. и използват това, че играят малко хора, за да си вдигнат аванса неколкократно. Това превръща цялата игра в един фарс :thumbsdown: , особено когато са повече от един. :nuke:

Знам, че админите не са длъжни да стоят до ранни зори само и само да гледат за такива катили, но дали неможе да се измисли някаква автоматична система, която да ги засича и ако не да ги банва, то поне да ги kick-ва от сървърите. До много скоро имаше един специфичен играч dYsM | ThE WoLf, който не се явваше през деня, но само чакаше да стане късно и е първа писта. Дори за още по-голяма наглост, всеки нов играч, който влезеше, той спираше за кратко хака да се увери, че не е админ и пак продължаваше. Жалко, че нямам реални доказателства с/у него, но го споменавам тук като пример. В късните часове влизат и много чужди играчи като руснаците, които обичат да използват забранени програми.

Благодаря Ви предварително и ще се радвам ако и други хора ме подкрепят ;) съгласен съм да помогна на админите с каквото мога за да поддържаме тези сървъри на високото ниво, на което са!

-=BELUGA=-
Newbie
Newbie
Posts: 4
Joined: 25 Sep 2013 17:48

27 Apr 2014 01:18

И също така ако някой админ реши да се заседи след 1ч. през ноща на DM сървъра, моля да обърне внимание на играчите като Danny и [BARRO]....със най-чести резултати от порядъка на 40:3!

Post Reply