Здравейте, от доста време на сам забелязвам тенденция, че хората в класика намаляват все повече. Мисля че трябва да се измисли нещо по този проблем.
Който обича да играе в различни зони, а не само d2 only, да напише тук своето предложение към администраторите на играта.
Аз предлагам в класика да:
- да се махни номинирането на зони, защото на по малки зони новите играчи не мога да захапят и излизат от играта. Нормално и мен да ме убиват в 2,3 секунда от началото на рунда и аз ще изляза.
- рундовете да се съкратят на 2 мин.
- сървъра да те убива ако не опазиш бомба или не освободиш заложници(както беше в началото). Така играта ще има повече смисъл и ще бъде по интересна.
- Сървъра автоматично да номинира зони според това колко човека има в класика. Примерно ако има в класика 10 човека, да номинира малък мап; ако са примерно 20-30 някой голям.
- Да се наблегни на Зони при което Fps-то е по високо, по този начин ще се запазят по силните играчи играещи за ранг!
- Смяната на зони да е на 20 мин, така ако има мап който не ни е симпатичен да играем по малко на него.
Благодаря за вниманието! Очаквам вашите предложения към администраторите.
Да върнем хората в класика!
-
- Spammer
Аз подкрепям идеята за смъртта след избухването на бомбата...най-вече в сървъра de_dust 2 only.... прекалено много контра стоят на едно място и си пазят тези скъпоценни авп-та..и както тези кампери...Другите ти идеи също са добри...Нека админите да решатIwanov wrote:Здравейте, от доста време на сам забелязвам тенденция, че хората в класика намаляват все повече. Мисля че трябва да се измисли нещо по този проблем.
Който обича да играе в различни зони, а не само d2 only, да напише тук своето предложение към администраторите на играта.
Аз предлагам в класика да:
- да се махни номинирането на зони, защото на по малки зони новите играчи не мога да захапят и излизат от играта. Нормално и мен да ме убиват в 2,3 секунда от началото на рунда и аз ще изляза.
- рундовете да се съкратят на 2 мин.
- сървъра да те убива ако не опазиш бомба или не освободиш заложници(както беше в началото). Така играта ще има повече смисъл и ще бъде по интересна.
- Сървъра автоматично да номинира зони според това колко човека има в класика. Примерно ако има в класика 10 човека, да номинира малък мап; ако са примерно 20-30 някой голям.
- Да се наблегни на Зони при което Fps-то е по високо, по този начин ще се запазят по силните играчи играещи за ранг!
- Смяната на зони да е на 20 мин, така ако има мап който не ни е симпатичен да играем по малко на него.
Благодаря за вниманието! Очаквам вашите предложения към администраторите.