Кланове

Post Reply
BioHazard
Newbie
Newbie
Posts: 2
Joined: 14 Nov 2017 01:06

29 Jan 2018 00:23

Та как по-точно се прави клан, не мога да разбера. Трябва просто да си го сложа пред името там с запетайки, скоби, тирета и тн. ли ? Или схемата е друга ?? Обаче да стане така, че и в сайта да изписва името на клана.

User avatar
*DANGER*
Developer
Developer
Posts: 1876
Joined: 07 Dec 2008 19:43
Contact:

25 Feb 2018 11:22

Support questions belong to the forum, not to my PM Box!.

Image

The box said 'You need Windows XP or better' .... so I installed linux.

Post Reply