Видео настройки на CS-Source

User avatar
*DANGER*
Developer
Developer
Posts: 1873
Joined: 07 Dec 2008 19:43
Contact:

04 Jun 2010 02:09

save си настройките и я преинсталирай ... дефрагментирай си диска също ...

изчисти компютъра със win manager и трябва да има резултат
Support questions belong to the forum, not to my PM Box!.

Image

The box said 'You need Windows XP or better' .... so I installed linux.

User avatar
eminem2show
CS:S Admin
CS:S Admin
Posts: 991
Joined: 18 Jun 2009 19:40
Location: Либърти Сити

04 Jun 2010 04:37

danchyyy wrote:От 2 дена играта ми сече когато се движа напред при смяна на оръжия няма проблям само при движение.Незнам защо стана така преди 2 седмици преинсталирах компютъра и играта,нямаше проблеми.
Хмм :hmmm: С кой Windows си в момента? Прави ли и при други игри така? Дай малко повече инфо, за да можем да ти помогнем :) .

Edit:
danchyyy wrote:и аз се чудя от какво може да е проблема проверих и градусите не са критични.Това ми се получи по време на игра.И от тогава все така ресвам играта и GAC варви около 5 мин и пак същата работа :hmmm: :hmmm: :hmmm:
Пробвали без ГАК как върви?
Image

User avatar
*DANGER*
Developer
Developer
Posts: 1873
Joined: 07 Dec 2008 19:43
Contact:

04 Jun 2010 13:09

не е от гак ... просто нещо друго се е омазало ... направи каквото ти казах и кажи дали има резултат
Support questions belong to the forum, not to my PM Box!.

Image

The box said 'You need Windows XP or better' .... so I installed linux.

User avatar
danchyyy
Newbie
Newbie
Posts: 18
Joined: 01 Nov 2009 15:55

04 Jun 2010 19:07

*DANGER* wrote:не е от гак ... просто нещо друго се е омазало ... направи каквото ти казах и кажи дали има резултат
Благодаря за помоща за сега оправих проблема,мисля че като цяло беше от регистрите.Защото след переинсталация на игратаи дефраг на харда не се оправи.Не е от GAC защото с ботове ги имах същите проблеми.Сега ще има меле :yahoo: :yahoo: :yahoo:
Image

User avatar
headshoterrr
Active User
Active User
Posts: 121
Joined: 05 Oct 2009 09:29

06 Jun 2010 10:30

Как да намаля светлината- от лампи, прожектори и слънцето-заслепяваща е понякога.
Знам че има некъде отговор на тоя въпрос из форума,ама не ми се рови
Image

User avatar
danchyyy
Newbie
Newbie
Posts: 18
Joined: 01 Nov 2009 15:55

06 Jun 2010 22:36

headshoterrr wrote:Как да намаля светлината- от лампи, прожектори и слънцето-заслепяваща е понякога.
Знам че има некъде отговор на тоя въпрос из форума,ама не ми се рови
options--->video---->adjust brightness level
Image

User avatar
defAkto
Newbie
Newbie
Posts: 6
Joined: 31 Dec 2010 01:57
Location: Rousse,Varna
Contact:

31 Dec 2010 12:40

Аз пък нямам такива проблеми с фпс :D , а отделно да кажа , напрайх видео настройките така,че виждам зомби предейтъра бял,а не прозрачен и по лесно видим и по лесен за килване :laugh:
Loading ...Image

User avatar
angel.from.hell
Forum God
Forum God
Posts: 686
Joined: 24 Aug 2010 00:51

31 Dec 2010 13:16

Windows 7 и всичко на MAX! 350-400 fps! :smart:
[blink]Genntleman in world of d*mbas*es[/blink]

User avatar
Th3*Jedays
Newbie
Newbie
Posts: 16
Joined: 22 Sep 2010 08:18
Contact:

15 Aug 2011 11:23

Deagle wrote:Аз имам следния проблем от както си смених видео картата на някой мапове примерно cs_militia cs_assault и други който имат малко тъмни места по тях въобще нищо не се вижда от тъмнина трябва само с нощното да играя! Опитах да осветля монитора но той е на мах и нестава повече!Някой знае ли как да оправя проблема или как да променя найстройките на тая видео карта ако въобще е от нея !Това е картата http://www.amd.com/us/products/desktop/ ... tions.aspx
Мерси предварително
mat_monitorgamma "1.6" // Lower the number the brighter the screen. Only works in fullscreen.

Post Reply