Видео настройки на CS-Source

DREAM KILLER

12 Jul 2009 11:19

При мен няма никаква разлика.

User avatar
FeNiX
CS:S Admin
CS:S Admin
Posts: 838
Joined: 12 Jun 2009 00:53
Location: Russe city of Architecture

26 Aug 2009 03:00

choke някой път ми се дига 20 но неми лаги :P :? 8-)
Image

User avatar
danchyyy
Newbie
Newbie
Posts: 18
Joined: 01 Nov 2009 15:55

27 Jan 2010 22:20

моят фпс постоянно се променя как да го оправя ако сега е 120 след 1 секунда е 50 после как 120 и така постоянно се вдига и пада :sad: :sad: :sad:
Image

User avatar
FeNiX
CS:S Admin
CS:S Admin
Posts: 838
Joined: 12 Jun 2009 00:53
Location: Russe city of Architecture

28 Jan 2010 00:03

То това е норматива :)
Image

User avatar
danchyyy
Newbie
Newbie
Posts: 18
Joined: 01 Nov 2009 15:55

29 Jan 2010 00:41

другият проблем е че пинга ми е 0 loss 0 а choke в началото на рунда скача до 50 после спада постепенно колкото по малко играча остават то става по малко когато излезе играч срещу мен сащо се вдига :hmmm: :hmmm: :hmmm:
Image

User avatar
*DANGER*
Developer
Developer
Posts: 1874
Joined: 07 Dec 2008 19:43
Contact:

29 Jan 2010 00:51

нормално
Support questions belong to the forum, not to my PM Box!.

Image

The box said 'You need Windows XP or better' .... so I installed linux.

Deagle

29 Jan 2010 14:36

Аз имам следния проблем от както си смених видео картата на някой мапове примерно cs_militia cs_assault и други който имат малко тъмни места по тях въобще нищо не се вижда от тъмнина трябва само с нощното да играя! Опитах да осветля монитора но той е на мах и нестава повече!Някой знае ли как да оправя проблема или как да променя найстройките на тая видео карта ако въобще е от нея !Това е картата http://www.amd.com/us/products/desktop/ ... tions.aspx
Мерси предварително

User avatar
danchyyy
Newbie
Newbie
Posts: 18
Joined: 01 Nov 2009 15:55

04 Jun 2010 01:47

От 2 дена играта ми сече когато се движа напред при смяна на оръжия няма проблям само при движение.Незнам защо стана така преди 2 седмици преинсталирах компютъра и играта,нямаше проблеми.
Image

User avatar
*DANGER*
Developer
Developer
Posts: 1874
Joined: 07 Dec 2008 19:43
Contact:

04 Jun 2010 01:57

no idea ...
Support questions belong to the forum, not to my PM Box!.

Image

The box said 'You need Windows XP or better' .... so I installed linux.

User avatar
danchyyy
Newbie
Newbie
Posts: 18
Joined: 01 Nov 2009 15:55

04 Jun 2010 02:02

и аз се чудя от какво може да е проблема проверих и градусите не са критични.Това ми се получи по време на игра.И от тогава все така ресвам играта и GAC варви около 5 мин и пак същата работа :hmmm: :hmmm: :hmmm:
Image

Post Reply