Видео настройки на CS-Source

User avatar
*DANGER*
Developer
Developer
Posts: 1873
Joined: 07 Dec 2008 19:43
Contact:

15 Jan 2009 17:04

За тези които се оплакват от карти като "cs_militia,de_nuke" от фпс-а си на тях тук давам отговор защо:

Защото вашите видео карти не поддържат "HDR" - ефекта и затова ще ви накъсва винаги.Пак повтарям това не е лаг ,нито е проблем на сървъра,проблема идва от вашето видео.Ако искате да не става така направете следното на снимката по-долу:

Image
И моля да си активирате в конзолата "net_graph 3" и да си гледате "ping","loss" и "choke" и ако "loss" ви е над 5,дори това е много,да не обвинявате сървъра че лаги ами да се обърнете към доставчика ви на интернет.

А ако видео картата ви е съвсем слаба,намалете и резолюцията и сте готови.Рестарт на играта не е задължителен но е желателен :)
Support questions belong to the forum, not to my PM Box!.

Image

The box said 'You need Windows XP or better' .... so I installed linux.

User avatar
essential
CS:S Admin
CS:S Admin
Posts: 722
Joined: 27 Dec 2008 20:56
Location: София
Contact:

22 Feb 2009 00:54

Само не мога да разбера,когато играя с ботове сам с 13 fps, а като играя с 50 човека в вашите сървари играя с 100+ fps
[TF-141] eSSenTiaL

User avatar
*DANGER*
Developer
Developer
Posts: 1873
Joined: 07 Dec 2008 19:43
Contact:

22 Feb 2009 03:17

essential wrote:Само не мога да разбера,когато играя с ботове сам с 13 fps, а като играя с 50 човека в вашите сървари играя с 100+ fps

Отговора е прост : Процесора се натоварва + ако се опитваш да пуснеш 50 бота трябва да имаш доста сериозна машина.Директно от играта винаги насича с ботове,но ако направиш отделен сървър няма да е така.Но пак не може да пуснеш 32 бота и да не ти насича.
Support questions belong to the forum, not to my PM Box!.

Image

The box said 'You need Windows XP or better' .... so I installed linux.

User avatar
essential
CS:S Admin
CS:S Admin
Posts: 722
Joined: 27 Dec 2008 20:56
Location: София
Contact:

22 Feb 2009 14:53

*DANGER* wrote:
essential wrote:Само не мога да разбера,когато играя с ботове сам с 13 fps, а като играя с 50 човека в вашите сървари играя с 100+ fps

Отговора е прост : Процесора се натоварва + ако се опитваш да пуснеш 50 бота трябва да имаш доста сериозна машина.Директно от играта винаги насича с ботове,но ако направиш отделен сървър няма да е така.Но пак не може да пуснеш 32 бота и да не ти насича.


Ясно ще цъкам само в вашите сървари :D 8-)
[TF-141] eSSenTiaL

ivchou

25 Apr 2009 19:57

Виж сега, като направиш сървър смени следните команди и кажи усещаш ли разлика.
cl_updaterate 100
cl_cmdrate 100
по default стойностите са 33. успех

User avatar
*DANGER*
Developer
Developer
Posts: 1873
Joined: 07 Dec 2008 19:43
Contact:

26 Apr 2009 02:58

и какво променяш с това ,че като гледам и ти говориш на изуст ! cl = client мой човек !
Support questions belong to the forum, not to my PM Box!.

Image

The box said 'You need Windows XP or better' .... so I installed linux.

User avatar
ХИЩНИКЪТ
Forum God
Forum God
Posts: 1807
Joined: 12 Dec 2008 23:42
Location: София
Contact:

26 Apr 2009 12:27

Човека е чул поредния слух,че нещо се променя като се напишат тез команди и си въобразява,че ще се получи. :lol: :lol: :lol: :lol:
ХИЩНИКЪТ

Image

User avatar
WARNiNG
Active User
Active User
Posts: 113
Joined: 12 Apr 2009 13:03
Location: Търговище
Contact:

08 Jul 2009 22:10

Еми то аз сам го пробвал но няма подобрение. :roll: :roll: :roll:

User avatar
essential
CS:S Admin
CS:S Admin
Posts: 722
Joined: 27 Dec 2008 20:56
Location: София
Contact:

09 Jul 2009 15:44

при мен даже стана по-зле
дигна ми се ping-a
скоро ми се наложи да преинсталирам,та се оправи
[TF-141] eSSenTiaL

otrovata

12 Jul 2009 01:52

При мен няма никакъв проблем с fps-to, без да бутам настроиките, стоят си така както съм инсталирал играта. върви с около 100-130. А пинга е 20-50 макс. Пък при това съм на BTC.

Post Reply