Как се зарежда команда на определен бутон.

User avatar
Raszagol
Forum God
Forum God
Posts: 745
Joined: 06 Apr 2009 21:49
Location: До полята на София
Contact:

26 Jul 2009 01:46

Смениха я с командата !stuck.
Image

WHO DARES WINS

BUSTER
Advanced Forumer
Advanced Forumer
Posts: 307
Joined: 13 Jul 2009 15:51

28 Jul 2009 11:16

Мерси! Защото се се стъкваме :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

User avatar
eminem2show
CS:S Admin
CS:S Admin
Posts: 991
Joined: 18 Jun 2009 19:40
Location: Либърти Сити

04 Jan 2010 20:04

Откакто минах на стийм конзолата неиска да ми се отваря с бутона "~". Ако някой знае как да я активирам ще съм му страшно благодарен. :cry:

П.П. Оправих се :) .
Image

User avatar
*DANGER*
Developer
Developer
Posts: 1873
Joined: 07 Dec 2008 19:43
Contact:

04 Jan 2010 20:22

Image
Support questions belong to the forum, not to my PM Box!.

Image

The box said 'You need Windows XP or better' .... so I installed linux.

User avatar
eminem2show
CS:S Admin
CS:S Admin
Posts: 991
Joined: 18 Jun 2009 19:40
Location: Либърти Сити

04 Jan 2010 21:16

Мерси DANGER :) .
Image

User avatar
TheBigLife
Advanced Forumer
Advanced Forumer
Posts: 317
Joined: 29 Dec 2009 02:17
Location: Varn@
Contact:

08 Feb 2010 21:03

Доста добре измислено :yahoo:
[CrazY JoB]*nEO*

User avatar
FeNiX
CS:S Admin
CS:S Admin
Posts: 838
Joined: 12 Jun 2009 00:53
Location: Russe city of Architecture

08 Feb 2010 21:37

На новата версия от играта не иска да биндва копчетата на мишката които се водят: MOUSE4 i MOUSE5.
Image

User avatar
Re√oLuti0n
Active User
Active User
Posts: 146
Joined: 27 Jun 2010 14:41
Location: Некаде

21 Aug 2010 00:01

Много добро сложих байнд на !зтеле, сега като заседна и някой ме стреля с копчето не могат да ме убият :D (но като ми сваршат телепортовете -25 :cry: )
Image

User avatar
z0man
Newbie
Newbie
Posts: 39
Joined: 15 Dec 2008 21:33

17 Dec 2010 13:20

*DANGER* wrote:Тук ще обясня как се зарежда команда на определен бутон.

Примерно ако командата е !ztele тя трябва да бъде изпълнена в чата и за да не си играете постоянно да пишете,зареждате си бутон който като натиснете ще изпълни тази команда.

И така отваряте вашата конзола и поставяте следното:

bind j "say !ztele" ----->> това значи че когато сега натиснете бутон "J" когато сте в зомби сървъра ще се телепортирате.

bind = команда за един вид пряк път

"J" = Бутон който ще запаметите

"say !ztele" = команда за изпълнение (кавичките са задължителни)

Това важи за всички команди които се изпълняват в чата,естествено проверете дали този въпросен бутон вече не е зает с нещо.


Нещо напоследък като байдна някоя команада в конзолата не иска да ми я изпълнява дава ми ънкнаун команд! Някой да има някаква идея каква е причината?

User avatar
*DANGER*
Developer
Developer
Posts: 1873
Joined: 07 Dec 2008 19:43
Contact:

17 Dec 2010 18:23

коя команда ти прави проблем да я видим ...?
Support questions belong to the forum, not to my PM Box!.

Image

The box said 'You need Windows XP or better' .... so I installed linux.

Post Reply