Състезание << CARTEL>>

Post Reply
bebo
Newbie
Newbie
Posts: 6
Joined: 01 Nov 2018 15:46

30 Mar 2019 15:36

<<CARTEL >> организираме малко състезание на 6-7 април за всички наши играчи от отбора << CARTEL>> Целта е да спечелите докато правите това, което ви доставя удоволствие, а и от части да се повеселим. 😊 😊 Уточнение S@T@N@T@ и Bebo няма да играят първия е по ясни причини, няма да има смисъл за сега :D

Ето я и идеята: Ще дадем награда от 50 лв. , за играча с най-много направени убийства за двата дена /събота и неделя/.
Сървъра е CSMEGA-BG/DUST ONLY/.
Правилата са прости .
1. Правило -всички правила на сървъра важат, не се опитвайте да мамите (не си струва парите) . Спазвайте правилата, защото който е банат с основателна причина (знаем, че може и да има грешка от Smac , макар че до сега не сте банвани до колкоto виждаме ) ще бъде дисквалифициран!
2. Правило 2 – играйте когато и кoлкотo искате, забавлявайте се и направете колкото може повече фрагове , 50 лв ,са си 50 лв. 😊
3. Правило 3 - започваме да ви отчитаме на 5 април в 23:59 и ще спрем на 7 април 23:59 . За да отчетем броя на убийствата ,и за да няма измамени ще ползваме HLSTATSX статистиката на сървъра, така че не си мислете , че 134/3 срещу ботовете ще се брой :D !
4. Правило 4 – на Mitio O4ite се забранява повече от 12 часа игра на ден :D :D , ползването на P90 и спирането за повече от 20 секунди на едно място !!! За да имате еднакъв шанс :lol:
Разбира се това е майтап, така че всеки има право по колкото и както иска да играе !!!

Помисли ли сме и за останалите играчи, така че ще подарим на играча с най-много убийства извън << CARTEL>> един месец Vip platinum !
На 8 април ще кажем победителят и ще се свържем с него или нея да му предадем наградата!

Ако имате въпроси пишете на cartel.bg666@gmail.com – S@T@N@T@ , Bebo или Danger ! Успех !!!

Post Reply