Дигане на Fps.

Post Reply
User avatar
P.s.Y.c.H.o
Forum God
Forum God
Posts: 469
Joined: 16 Apr 2011 18:54
Location: Jupiter :)

19 Mar 2013 22:44

Здравейте днеска няколко играча ми се оплакаха от фпс и аз реших да направя една тема и да сложа, Клиентски команди за дигане на FPS.
––––––––––––––––––––––––––––––––––––
cl_showfps "1" - Да показва с колко Fps играете
––––––––––––
cl_updaterate 20
cl_cmdrate 20
developer "5"
fps_max 501
cl_minmodels 1
cl_weather "0"
gl_d3dflip "1"
net_scale "5"
cl_weather "0"
mp_decals 0
ex_extrapmax "1.0"
ex_interp "0.1"
cl_rate "10000"
cl_weather 0
s_polykeep "1000000000"
s_polysize "10000000"
hud_draw 0
–––––––––––
cl_crosshairsize 2 - Намалява мерника ( не е за фпс )
–––––––––––

Мисля , че тия команди ви стигат за да дигнете fps.. :) :mrgreen:
Приятна игра на всички :) ;)
Last edited by P.s.Y.c.H.o on 20 Mar 2013 00:43, edited 1 time in total.
Image

User avatar
eminem2show
CS:S Admin
CS:S Admin
Posts: 991
Joined: 18 Jun 2009 19:40
Location: Либърти Сити

19 Mar 2013 23:28

Image

Това са клиентски команди... Най-много да ви изчезне HUD-а с последния ред. Единствения начин за вдигане на фпс е нова видео карта или намаляване на видео настройките на играта...
Image

User avatar
P.s.Y.c.H.o
Forum God
Forum God
Posts: 469
Joined: 16 Apr 2011 18:54
Location: Jupiter :)

20 Mar 2013 00:42

Напълно съм съгласен с теб eminem2show , а за HUD-a съм погриж = hud_draw 0/1 , Тествах командите и се оказа че има ефект :)
Мисля, че това е тяхното лекарство
Image
Геймърски, Четириядрен с 2 видеокарти
Повече инфо http://prodavalnik.com/geymrski-chetiri ... -i18911721
Image

Post Reply