Проблем с CS Source v60 -v68 - не тръгват на Windows Vista

User avatar
Ground Zero
Newbie
Newbie
Posts: 13
Joined: 24 Nov 2011 12:14
Location: Vidin

26 Nov 2011 19:08

Правих какво ли не и ми писна да се занимавам и за това временно си шлябнах един Windows 7 SP1 x64 докато си взема нова конфигурация или докато някои бъдещи пачове проработят при мен на Windows Vista. Инсталирах си пач 68 и още едно копие с пач 61 за да играя в сървърите на CSMEGA и те така...

А имам един въпрос:

Значи копието със пач 68 има Българско меню и това българско меню как да го преместя и в копието с пач 61 ? Пробвах да преместя фаила "cstrike_bulgarian" от папка \cstrike\resource и папката "cstrike_bulgarian" в копието с пач 61, ама не тръгва на български нито ръчно, нито и автоматично ?

User avatar
ХИЩНИКЪТ
Forum God
Forum God
Posts: 1807
Joined: 12 Dec 2008 23:42
Location: София
Contact:

26 Nov 2011 20:04

На този въпрос предполагам колегите ще могат да ти помогнат :)
ХИЩНИКЪТ

Image

User avatar
angel.from.hell
Forum God
Forum God
Posts: 686
Joined: 24 Aug 2010 00:51

26 Nov 2011 20:37

Ами единствения начин за който аз знам е да се смени текста в файла Gamemenu.res (cstrike\resource) , обаче нямам никаква идея дали ще проработи на кирилица.
[blink]Genntleman in world of d*mbas*es[/blink]

User avatar
Ground Zero
Newbie
Newbie
Posts: 13
Joined: 24 Nov 2011 12:14
Location: Vidin

26 Nov 2011 21:40

Не е от там, защото аз си пазя този файл и го замествам с всяко обновяване на играта за да премахната тия реклами на сървърите вместо да се играя ръчно....

User avatar
eminem2show
CS:S Admin
CS:S Admin
Posts: 991
Joined: 18 Jun 2009 19:40
Location: Либърти Сити

26 Nov 2011 21:58

rev.ini файла в папката на CS-а ти. Намери реда Language = English и го промени на Language = Bulgarian.
Image

User avatar
Ground Zero
Newbie
Newbie
Posts: 13
Joined: 24 Nov 2011 12:14
Location: Vidin

26 Nov 2011 23:41

Ееее, мерси много - стана, ама като включа GAC и го променя на English ?

User avatar
ХИЩНИКЪТ
Forum God
Forum God
Posts: 1807
Joined: 12 Dec 2008 23:42
Location: София
Contact:

27 Nov 2011 14:22

Сигурно е защитна реакция...
ХИЩНИКЪТ

Image

User avatar
Ground Zero
Newbie
Newbie
Posts: 13
Joined: 24 Nov 2011 12:14
Location: Vidin

06 Dec 2011 01:07

ХИЩНИКЪТ wrote:Изключено да е от играта....щом при мен върви,а при теб не,чудеса не са се случили !
Проблемът е само и единствено в твоя компютър.
А и ако може другите потребители да не пишат безполезни коментари от сорта на защо не 7-ца,ами Vistа. Човекът иска на Виста,и това си е негово решение.Не сте вие тези,които ще му кажете защо на това,вместо на онова.Опитваме се да разрешим проблем на Vista,не на 7-ца !

Продадох старото дъно където бях го взел за близо 80 лв., сега си купих дъно Asus M5A97 за 183 лв и играта ми върви на 6 на Vista! :)

User avatar
ХИЩНИКЪТ
Forum God
Forum God
Posts: 1807
Joined: 12 Dec 2008 23:42
Location: София
Contact:

06 Dec 2011 19:29

Радвам се да го чуя.Проблемът е решен предполагам ?
ХИЩНИКЪТ

Image

User avatar
Ground Zero
Newbie
Newbie
Posts: 13
Joined: 24 Nov 2011 12:14
Location: Vidin

06 Dec 2011 22:38

Да! :)

Locked