продавам видео карта

ХИЩНИКЪТ
Forum God
Forum God

07 Sep 2009 15:44

XFX и EVGA са най-добрите производители.
EVGA са за предпочитане - техните са по-качествени,но XFX също не са за подценяване. :)
ХИЩНИКЪТ

Image

essential
CS:S Admin
CS:S Admin

07 Sep 2009 17:13

на XFX гледах GTX 280 за 800 кинта :shock: :lol: :lol:
[TF-141] eSSenTiaL

00CJ00

07 Sep 2009 19:15

абе пи4аги ако знаете как играа с таз новата GTA IV i CRYSIS WARHEAD и FAR CRY 2 с нея ще ви падне шапката :!: :!: :!:
А относно марката не е никак лоша па вие си дранкаите кво си изкате
И ДА ЗНАЕТЕ ЧЕ КАДЕ ПРАВАТ XFX и EVGA ТАМ ПРАВАТ И Gainward .

Raszagol
Forum God
Forum God

07 Sep 2009 19:39

Явно не си виждал EVGA или XFX. :lol:
Image

WHO DARES WINS

00CJ00

07 Sep 2009 20:15

ами братов4ет ми зглобява компове и имам добра представа за компутри а не като некои ламета каде не знаат на кои свят са.
Да ви кажа 4е не като е яка опаковката или самата облицовка на някои продукт то самия продукт е много велик :lol: :lol: :lol:
А и марките не са като едно време сега си4ко го праат китаици :geek:
Hе секо нешто което е марково е по добро от друго което не е марково :!:
(нашият телевизор които е китаиски и е ефтин е си работи ве4е 6-та година а друг които го купихме и дадохме доста пари и за самата марка е пален боклук тои седе пове4е време в серсиза отколкото в нашия хол) :| :|

BUSTER
Advanced Forumer
Advanced Forumer

07 Sep 2009 20:22

Само Gigabyte :twisted: :twisted: :D

ХИЩНИКЪТ
Forum God
Forum God

07 Sep 2009 20:52

00CJ00 wrote:ами братов4ет ми зглобява компове и имам добра представа за компутри а не като некои ламета каде не знаат на кои свят са.
Да ви кажа 4е не като е яка опаковката или самата облицовка на някои продукт то самия продукт е много велик :lol: :lol: :lol:
А и марките не са като едно време сега си4ко го праат китаици :geek:
Hе секо нешто което е марково е по добро от друго което не е марково :!:
(нашият телевизор които е китаиски и е ефтин е си работи ве4е 6-та година а друг които го купихме и дадохме доста пари и за самата марка е пален боклук тои седе пове4е време в серсиза отколкото в нашия хол) :| :|

Не обръщай внимание на колегата геймър.Просто от наша гледна точка ( поне за мен ) , най-качествени са XFX и EVGA.И не говорим само за опаковка,а за качество на продукта,без значение дали се правят на едно място или не.
Но достатъчно.Стига сме му спамили темата на човечеца.
Ако ще си чатите за видеокарти,да е в другия раздел. :)
ХИЩНИКЪТ

Image

armaturata
Forum God
Forum God

08 Sep 2009 18:38

Пффф аз от 7 години сглобявам компютри .. и има само 1 марка качествени компоненти .. които са от по евтините и това е ASUS .. тея XFX и сичките измислени марки .. дето искарват по 1 година .. много поздрави от мене имате..Викаш можеш да си играеш игричките ... е то оставаше и да не можеш.. Обаче факта си е факт тея измислени карти идват в сервиза ..лошото е че отиват на буклука .. защото като ти прегрее процесора .. няма спасение.. както искате така ме разбирайте :)
Е сравнете 1 модел на ASUS и XFX или Gigabayte и вижте разликата в цената .После ще ви стане ясно предполагам защо е така.

И ТЕМАТА Е "ПРОДАВАМ КАРТА",НЕ "ГОВОРЯТ МИ СЕ ПРАЗНИ ПРИКАЗКИ",ако е така отидете на "ЧАТ" тук не е мястото .. !!!!

Post Reply