Спомням си Митио как преди две години и половина седях със S@T@N@T@ и играехме с ботове по цял ден , защото сървъра беше празен ! И тогава ние с него купувахме ВИП-ве, за да дадем каквото можем (не бях админ) , и ти пак седеше и недоволстваше , винаги когато влезнеше! От 2 години и половина съм админ , направиха ме други двама админа , и знаеш ли какво ми казаха : въпроси за банове и за играта само към Нас , Danger недей да го притесняваш с глупостите си ! Две години по-късно, на Danger му е писнало сигурно от мене , на мен щеше да ми е , защото се оказа, че въпроси имам различни от тези за банове ! И от там се почна с изграждането на цирка , от любопитство ми ! Ти бедна душа такавва ще ми държиш сметка , когато прекараш 2 години по 7 часа на ден в сървъра, да отговаряш на въпроси , да гледаш играчи, да следиш сървъра когато се ресетнал или изобщо дали се е . Защо конкретен plug-in не работи, и защо краква без причина ! Ще говориш когато откараш 3 дена, по 12 часа на телефона да настройваш цирка (сървъра ) или преди месец ,4 часа след като си излезнал от шокова зала в Окръжна болница ,да пишеш mail-ли до компютърни зали или да регистрираш ID-та на играчи , за да имат лесен достъп до ВИП панела , за който Danger метна сумати пари , за да ви е лесно , бързо и удобно всичко ! Да и ти знаеш къде бях ,и какво ми беше положението тогава , ама не ти пречеше в 2 през ноща да ми пращаш снимки , кой отново те псувал и обиждал , again, заради гнусната ти игра и отношение към останалите! Нямаш представа какво е да обикаляш и да пишеш на собствениците на големи тракери , за да ти намалят цената за реклама от 60 на 40 евро месечно, да търсиш с дни даден plug-in, и не от къде да го свалиш , а от къде да го купиш , за да си сигурен, че работи защото си платил за него, а не откраднал (свалил свобободно)! Да пишеш и плащаш да разработчици , да преправят кодовете, за да паснат на нашите настройки или да търсиш по американските сървъри , на кой да платиш, за да добавим нещо различно в цирка (сървъра) ! И тези неща малко момче , не ги правя само аз , а тези хора : Danger, Firegate, Maximus, Рони, Kremena, KImbo и от скоро и Revo! Хора , които хитро и скришно храниш зад гърба им , и които си затварят очите заради тебе постоянно (да не показвам какви си ми ги говорил за тях ) ! Стига и до тук ! Ти ако искаш да се правиш на палячо в сървъра ,и в живота си е твой личен избор и право, но няма да ти позваля да плюеш и обиждаш работата , и часовете прекарани в сървъра на админите, за да може ти да си играеш ехидната игра , да обиждаш 1 час играчи или деца влезнали да се учат ,или както ти ги наричаш "ботове", или " тея мойте" и после да искаш да ги банваме , няма да стане! Да даваш скъпа бедна душицо, не е само до пари , S@T@N@T@ от години седи и обяснява на хората , какво е ВИП , как да влязат и да си го пуснат, какви екстри има , как да си настроят играта и от къде ! И такива като него има още , явно само ти не разбираш !! Не ти искаме парите , напротив на 3 месеца ти давам възможността да ти платя, за да играеш , но ти си свикнал на готово да ти се поднася всичко ! Сървъра или Цирка от 1 година е пълен , на 4 място сме в балканските тракери по заетост, на 27 в европейските (преди месец и половина е статистиката) . Админите не се както преди , не Danger или аз, или които и да е било назначава админ , всичките заедно го правим, решаваме, предлагаме и избираме, сега всички имат връзки един с друг , говорят , обсъждат ,някой дори станаха и добри приятели! За всеки голям бан , поне 2 админа го гледат демото, никой не е самостоятелен, и ако не виждаш промяната , жалко за тебе, но точно заради това целият цирк си върви! Но си прав , сървъра не мой и незнам къде го прочете това, но го чуствам като мой, и ти ако не намираш разлика между едното и другото , се обърни към специалист ! Сигурен съм, че има много хора Митио , които не ме харесват, и така е правилно да бъде -честно казано! Но имам и един списък приятели в този сървър ! Грешал съм и ще греша , и съм се поправял и съм прощавал на играчи , но ще ти кажа едно : мойте права на админ са точно на едно кликване с мишката и ще ми бъдат отнети , точно като при вас бановете ! Няма велики и незаменими хора , всеки е заменими ! До тогава обаче няма да позволя на никой да се подиграва с това , което 8 човека се опитват да изградят ,и си губят времето , за да може ти да има с кой да играеш , предопреждавах те молих те , но ти си като латерна , не се спираш ! Дори за точките се допитвам до играчите или поне първите в Топ-а !!! И да има какво да се промени и ще променяме още по сървъра , просто и ние като всички нормални хора работим ,и трябва да остане време !
Марто (comediant) - чуствай се свободен да провериш за грешки , знам, че ще го направиш
Цирка си върви Митио
Явно тия седмици докато не съм бил редовен Митьо е нажежил обстановката Не му се връзвай толкова, винаги ще има някой като него, важното е че хората които оценяват работата по сървъра са много повече. Сървърът не е перфектен, никога няма да бъде, но това че не малко хора играят в него означава че се харесва.
П.С. Само за Марто ли важи проверката за грешки
П.С. Само за Марто ли важи проверката за грешки
Аз няма да съм спелчек .. фактите сочат, че наш Станимирчо (откакто играя тук, което е 2015-та някъде) е бил винаги хейтър. Отделно е много токсик. Все за нещо някой му е виновен, а като прави същото, от което се оплаква - принуден бил, нямало как иначе.