Цирка си върви Митио

Говорилнята ...
Post Reply
bebo
Newbie
Newbie

21 Jun 2020 09:21

Спомням си Митио как преди две години и половина седях със S@T@N@T@ и играехме с ботове по цял ден , защото сървъра беше празен ! И тогава ние с него купувахме ВИП-ве, за да дадем каквото можем (не бях админ) , и ти пак седеше и недоволстваше , винаги когато влезнеше! От 2 години и половина съм админ , направиха ме други двама админа , и знаеш ли какво ми казаха : въпроси за банове и за играта само към Нас , Danger недей да го притесняваш с глупостите си ! Две години по-късно, на Danger му е писнало сигурно от мене , на мен щеше да ми е , защото се оказа, че въпроси имам различни от тези за банове ! И от там се почна с изграждането на цирка , от любопитство ми ! Ти бедна душа такавва ще ми държиш сметка , когато прекараш 2 години по 7 часа на ден в сървъра, да отговаряш на въпроси , да гледаш играчи, да следиш сървъра когато се ресетнал или изобщо дали се е . Защо конкретен plug-in не работи, и защо краква без причина ! Ще говориш когато откараш 3 дена, по 12 часа на телефона да настройваш цирка (сървъра ) или преди месец ,4 часа след като си излезнал от шокова зала в Окръжна болница ,да пишеш mail-ли до компютърни зали или да регистрираш ID-та на играчи , за да имат лесен достъп до ВИП панела , за който Danger метна сумати пари , за да ви е лесно , бързо и удобно всичко ! Да и ти знаеш къде бях ,и какво ми беше положението тогава , ама не ти пречеше в 2 през ноща да ми пращаш снимки , кой отново те псувал и обиждал , again, заради гнусната ти игра и отношение към останалите! Нямаш представа какво е да обикаляш и да пишеш на собствениците на големи тракери , за да ти намалят цената за реклама от 60 на 40 евро месечно, да търсиш с дни даден plug-in, и не от къде да го свалиш , а от къде да го купиш , за да си сигурен, че работи защото си платил за него, а не откраднал (свалил свобободно)! Да пишеш и плащаш да разработчици , да преправят кодовете, за да паснат на нашите настройки или да търсиш по американските сървъри , на кой да платиш, за да добавим нещо различно в цирка (сървъра) ! И тези неща малко момче , не ги правя само аз , а тези хора : Danger, Firegate, Maximus, Рони, Kremena, KImbo и от скоро и Revo! Хора , които хитро и скришно храниш зад гърба им , и които си затварят очите заради тебе постоянно (да не показвам какви си ми ги говорил за тях ) ! Стига и до тук ! Ти ако искаш да се правиш на палячо в сървъра ,и в живота си е твой личен избор и право, но няма да ти позваля да плюеш и обиждаш работата , и часовете прекарани в сървъра на админите, за да може ти да си играеш ехидната игра , да обиждаш 1 час играчи или деца влезнали да се учат ,или както ти ги наричаш "ботове", или " тея мойте" и после да искаш да ги банваме , няма да стане! Да даваш скъпа бедна душицо, не е само до пари , S@T@N@T@ от години седи и обяснява на хората , какво е ВИП , как да влязат и да си го пуснат, какви екстри има , как да си настроят играта и от къде ! И такива като него има още , явно само ти не разбираш !! Не ти искаме парите , напротив на 3 месеца ти давам възможността да ти платя, за да играеш , но ти си свикнал на готово да ти се поднася всичко ! Сървъра или Цирка от 1 година е пълен , на 4 място сме в балканските тракери по заетост, на 27 в европейските (преди месец и половина е статистиката) . Админите не се както преди , не Danger или аз, или които и да е било назначава админ , всичките заедно го правим, решаваме, предлагаме и избираме, сега всички имат връзки един с друг , говорят , обсъждат ,някой дори станаха и добри приятели! За всеки голям бан , поне 2 админа го гледат демото, никой не е самостоятелен, и ако не виждаш промяната , жалко за тебе, но точно заради това целият цирк си върви! Но си прав , сървъра не мой и незнам къде го прочете това, но го чуствам като мой, и ти ако не намираш разлика между едното и другото , се обърни към специалист ! Сигурен съм, че има много хора Митио , които не ме харесват, и така е правилно да бъде -честно казано! Но имам и един списък приятели в този сървър ! Грешал съм и ще греша , и съм се поправял и съм прощавал на играчи , но ще ти кажа едно : мойте права на админ са точно на едно кликване с мишката и ще ми бъдат отнети , точно като при вас бановете ! Няма велики и незаменими хора , всеки е заменими ! До тогава обаче няма да позволя на никой да се подиграва с това , което 8 човека се опитват да изградят ,и си губят времето , за да може ти да има с кой да играеш , предопреждавах те молих те , но ти си като латерна , не се спираш ! Дори за точките се допитвам до играчите или поне първите в Топ-а !!! И да има какво да се промени и ще променяме още по сървъра , просто и ние като всички нормални хора работим ,и трябва да остане време !

Марто (comediant) - чуствай се свободен да провериш за грешки , знам, че ще го направиш :D :P :thumbup:

kambinho
Newbie
Newbie

21 Jun 2020 13:31

Явно тия седмици докато не съм бил редовен Митьо е нажежил обстановката :) Не му се връзвай толкова, винаги ще има някой като него, важното е че хората които оценяват работата по сървъра са много повече. Сървърът не е перфектен, никога няма да бъде, но това че не малко хора играят в него означава че се харесва.

П.С. Само за Марто ли важи проверката за грешки :smart:

Maevsky

21 Jun 2020 13:35

Аз няма да съм спелчек .. фактите сочат, че наш Станимирчо (откакто играя тук, което е 2015-та някъде) е бил винаги хейтър. Отделно е много токсик. Все за нещо някой му е виновен, а като прави същото, от което се оплаква - принуден бил, нямало как иначе.

Post Reply