Като за начало аз ще започна с моите впечатление от днешното ми посещение до Мултирама.
От много време следя първия 3D смартфон , а именно LG Optimus 3D и трябва да кажа че съм не разочарован,ми направо ми се плаче като видях що за недодялана работа е извършена с него. При взирането в режим на 3D очите не само че веднага започват да дразнят,ами направо е непоносимо да се гледа.Спомнете си онези първите,стари,цветни телевизори . А сега си представете 3D изображение от един такъв.Нещо такова се получава и при този телефон. Още един минус , е че целият интерфейс не е 3D, само отчасти,което ме дразни при положение че телефонът струва колкото 1 автомобил на старо. Да не говорим че постоянно ъгълът на видимост трябва да ви е абсолютно центриран в право положение срещу екрана,тъй като и най-лекото разместване слага край на 3D картината. Имам опит с 3D изживяванията и мога да кажа че на кино след първите 20-30 мин. окото е привикнало към образа и дразненето спира.Така е и с повечето 3D телевизори . За щастие наскоро започнаха да се появяват първите 3D ТВ-та с далеч по-хубави очила и картина, както и без досадното трептене.Лично не съм изпитвал технологията,но надали е толкова добре,колкото казват Иначе като цяло телефонът е много добър , но мисля че на производителите им е доста рано да предлагат недовършени продукти особено когато става въпрос за най-важния орган от човешкото тяло,а именно очите !
lg
- eminem2show
- CS:S Admin
На мен друго ми е интересно. Не затвориха ли Мултирама преди няколко години?