PHOTOSHOP
- angel.from.hell
- Forum God
Ето и един много дългосрочен проект, над който работихме няколко човека.

- angel.from.hell
- Forum God
Попринцип тази картинка трябваше да се продаде за 400$, но след като се намери един така наречен "умник" да я качи навсякъде в интернет беше открадната, а както знаете в България закони няма и на никой не му се занимава с "някакъв хлапак, вчера направил 18" (аз). Радвам се, че поне на някой му харесва.
- angel.from.hell
- Forum God
Нищо лично ама ..... казват, че я има и другаде..... (на 294 места).
- angel.from.hell
- Forum God
Ами аз сам си платил на Prikachi.com да ми качват картинките със авторсиките права, а и имам приятел във facebook, така че ако картата изникне някъде другаде нарушителите си носят последствията съобразно закона за защита на авторски права.
Работата изискваше много проучване като за начало, трябваха стотина снимки на вълци и да не ви разказвам колко дни сме ходили като мухи без глави из горите. След това се взимат основните черти на главата, и се прави скица. Започва се много бавен и труден процес на работа с четки и smudge инструмента. Съвета ми е (ако някой ще се захваща с такъв проект) да се прави на компютър без достъп до интернет (за по голяма сигурност от хакери). Добавят се няколкостотин light ефекта на различни места, с различна големина, форма, посока и оттенък.1 Million wrote:Браво и на двамата !! Много са хубави. Само да кажете как ги правихте ? С таблети ? Просто са уникални ! БРАВО