Определено ще има някаква главна секция за подобни прояви на творчество !
Обещавам !
PHOTOSHOP
При мене снимка на момиче правихме около 400-тина пътидоакто я нацелиме точно , след това по този образ се направи скица и чертеж за това как да иглеждат по-вечето неща .За птица съм ползвал сокол ,за да се получи феникса го направих по извит .Окото на самата птица отне по-вече време тъй като ползвах реалното око на птицата. За момичето ползвахме няколко сложни Actions на Photoshop за да можем да придадем реализъм донякъде . Реално погледнато сложнотияата на целия процес е ползването на реални обекти за пресъздаването им в този им вид ... Както виждам така го е правил и Angel което изисква наистина много разработка .
А до колкото за снимакта ми ,аз не съм скръндза да търся авторски права ,тъй като последния път нищо не се получи , а и ако работиш с нелегален софтуер ,в което силно вярвам ( незнам дали имаш 2-3000 за PHotoshop ) най-много сам да се нахендриш ... Така че моляте няма смисъл да се перчим
А до колкото за снимакта ми ,аз не съм скръндза да търся авторски права ,тъй като последния път нищо не се получи , а и ако работиш с нелегален софтуер ,в което силно вярвам ( незнам дали имаш 2-3000 за PHotoshop ) най-много сам да се нахендриш ... Така че моляте няма смисъл да се перчим
- angel.from.hell
- Forum God
Хахахахахахахаххахааахахахааххах 2007 година хаахаххахахаххахахахха 2007, Смятай! хахахахахаххахахаа http://lydiabob.centerblog.net/rub-fee-fairies-11.html
ПС: Не гледайте този коментар, нещо съм нередовен
ПС: Не гледайте този коментар, нещо съм нередовен
PS: Ангеле възхищавам ти се .... Ама чесно ,... Толкова много като си абап да гледаш браво ... Аз се наслаждавам на тва което правя ,не го превръщам в моето най-голямо постижение , ти я развяваш таз снимка суматии време направи нещо ново ... Аз правя семпли но интереснинеща ,ти си наравил нещо голямо и банално ....
- angel.from.hell
- Forum God
Банален-
прост, вулгарен, тривиален, простонароден, обикновен, старомоден, изтъркан, просташки, дребен, незначителен
отегчителен, досаден, плосък, безинтересен
блудкав
скучен, вял, безсъдържателен
шаблонен, неубедителен
всекидневен
прозаичен, делничен, сух
(информацията е взета от wikipedia).
От там нататък няма да споря.
прост, вулгарен, тривиален, простонароден, обикновен, старомоден, изтъркан, просташки, дребен, незначителен
отегчителен, досаден, плосък, безинтересен
блудкав
скучен, вял, безсъдържателен
шаблонен, неубедителен
всекидневен
прозаичен, делничен, сух
(информацията е взета от wikipedia).
А относно това да се показва чужда работа и да се представя за свое дело, ами това е банално и се вижда всеки ден в политиката.ХИЩНИКЪТ wrote:Иначе наистина...картинката е уникална.
От там нататък няма да споря.
Аз неспоря за мои творения ... Но наистина вземи направи нещо НЕ банално защото има хиляди като тази ,и казвам банално защото всеки мисли само в едно нещо .... Униканла-по вида си да ,по тематика НЕ.... А и тази тема уш беше да показваме творения ,се едно ти знаеш по-вече , като по умен отстъпвам
- angel.from.hell
- Forum God
Само ми обясни (ако можеш) как така твие творение от преди 2 месеца се появява във форум с дата феврури 2007 година?Ace666 wrote:Аз неспоря за мои творения ... Но наистина вземи направи нещо НЕ банално защото има хиляди като тази ,и казвам банално (липсва запетайка) защото всеки мисли само в едно нещо .... Униканла-по вида си да ,по тематика НЕ.... А и тази тема уш беше да показваме творения ,(липсва "в") се едно ти знаеш по-вече , като по (Липсва тире) умен отстъпвам
Това ,че го написах като ново ако е подсъдимо добре ...Правена е от мен и брат ми и е качена за пръв път в deviantart ...Това че от малък се занимавам ако е проблемно казвай(10 годишна възраст за пръв път!).... Брат ми се занимва още от първия въобще Ps и наистина много голяма част той я е правил както и снимките .... Махнах я да не се тревожиш А и това как пиша тука ако го имаш за висша форма на УМЕН ( което си подчертал) си наистина изпаднал ... :/ И айде пак да се хванем да качваме и обясняваме неща на хората ,а не да сапмим за нещо безмислено ? Или ?