ОПЛАКВАНЕ (РАНК)

Ако не сте доволни от нещо или някого ...
DarkMagnetar
Advanced Forumer
Advanced Forumer

09 Aug 2010 20:33

Гледай проблема е следния:
Всички имат твърде много точки (нестествено много) за hlstats. В момента е се едно футболно първенство ,което да се дават 10 точки за победа и 5 за равен и изведнъж в 20тия кръг да почнат да се дават по 3 за победа и 1 за равен. Нормално ,че няма да проработи. И точно идеи като тая с 5те точки за хс докараха нещата до тва състояние. В момента никой силен играч не влиза в сърварите и това води до това ,че се пълнят с още повече новаци и зимат още повече точки. Аз лично съм играл за последните две седмици по-малко от колкото преди за 1 ден. Кто гледам и другите са така.
Ако се рестартира стаса ще си работи както на всеки друг сървър в света ,както си е направена системата от създателите и ,и сякви други намеси ще омажат нещатата още повече. И наистина в топа ще са играчите с най-висок к:д , а не тези с най-много чесове прекарани в играта. Сега в топа са тези кото най-малко играят щото губят наймалко точки. :)

Според мене трябва още при рестарта да се обяви някъв сезон даречем до 1 януари 2011 когато ще се знае ,че ще има рестарт да няма сърдити. И даречем първия в топа преди рестарта ще получи няква награда - вип акаунт или нещо подобно.
Едрогабаритни авточасти за всички автомобили.
http://www.autopartsbulgaria.com

FeNiX
CS:S Admin
CS:S Admin

09 Aug 2010 21:52

Не, ранка ще се рестартира понеже сегашните точки на някой играчи са в много повече от колкото заслужават :confused: .И да се вземе твоете решение с тея точки пак ще си на - :crazy: .А това за главата дето спомена да дава по 2 точки, DANGER беше споменал, че не може да се промени статса, но нека той да каже.Може и да се бъркам :happy:.А за VIP наградата не съм съгласен и отричам. :spidey:
Image

zwam4etata na ada
Newbie
Newbie

01 Oct 2010 23:05

добре ве за6то върнахте тая **** точкова система като ся бях 3700 птс в дмто на cs milita направих към 55/25 и съм - 114 то4ки 6тото само ботове ме убиват айде моля ви се върнете оная got 25 pts(-11) samo v dm

*DANGER*
Developer
Developer

01 Oct 2010 23:08

ти май си единствения на това мнение ,потърси във форума колко оплаквания има от другата ... има ботове дето по цял ден не излизат от сървъра и дефакто който най-много играе той е най-добрия а не е така ... дано ти е станало ясно сега :roll:
Support questions belong to the forum, not to my PM Box!.

Image

The box said 'You need Windows XP or better' .... so I installed linux.

zwam4etata na ada
Newbie
Newbie

04 Oct 2010 18:36

*DANGER* wrote:ти май си единствения на това мнение ,потърси във форума колко оплаквания има от другата ... има ботове дето по цял ден не излизат от сървъра и дефакто който най-много играе той е най-добрия а не е така ... дано ти е станало ясно сега :roll:
еми просто адски се нервя като направя например 244 кила на 104 умирания и съм само +20 :thumbsdown:

angel.from.hell
Forum God
Forum God

04 Oct 2010 18:52

Има си лесно. Научаваш се да играеш без да те трепят и си само на +
[blink]Genntleman in world of d*mbas*es[/blink]

zwam4etata na ada
Newbie
Newbie

08 Oct 2010 17:50

е сега вече трябва поне 12 птс да зимат вееееееееее начи cs italy tactic влизам ставам 10/11 гледам ранк -145 !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! не връщайте тая на полвина а направете нова !!!!!!!!!!!!! е такаве например някой (1200) got 15 pts for killing някой (3700) моля ви много ви моля :crazy: тоест макс 15 точки да взимат

AMERICAN4E
Veteran
Veteran

08 Oct 2010 19:54

амии аз ще дам моето мнение по въпроса,според мен ранк равен на време не е ранк,това че си бил вътре не значи че си направил хубав стац и не ти дава право да си в топ листата,има хора които са около 70% от хората които играят в сървъра в момента които играят около 7 часа в денонощието...
което едва ли един нормално работеш човек би могъл да покрие...и именно тези хора са със 1000-3000 точки...което говори че колкото и да играят по добри не стават,а колкото повече стоят не правят ненормални точки...това значи че времето не оправдава ранка
тази точкова система сега е много добра,със едно много драстично исключение,че когато качиш малко точките практически става невъзможно да ги направиш повече...защо?
защото играеш и за всяко убийство взимаш 2 точки...с 2 думи на 10 убити човека ти взимаш 20 точки,и след това изневиделица се появява господин бот със 1500 точки,и те убива,и ти си назад с -25...което е доста нелогично,при положение че си се трудил да убиеш 10 човека за 20 точки...малко тапичко...
според мен вари1нтите са 2,ако остане системата със малките точки да взимат много точки от играчите със голям актив от точки,трябва ранка да се рестартира в по чест период,примерно 3-4 пъти в годината а.к.а на 3-4 месеца
или другият вариант времето з\а рестарт на стаца да е дълго,но точките да са приблизително преравнение,вместо -25 да ти вземе -10,за да може и той да е напред но и ти да си напред,именно когато има равенство в получаването на актив от точки,си проличава кой е добър и кой не,които се труди повече и убива повече хора ще е напред...
поне аз така мисля върху нещата,така ще има повече конкуренция,повече емоция,няма да има мрънкащи,и ще знаеш че като ти е шит ранка има 1 виновен и това си ти... :) тва е

EDGE

09 Oct 2010 18:05

ИД то ми се смени и искам да питам има ли начин да си върна старото ? ;D

zwam4etata na ada
Newbie
Newbie

10 Oct 2010 00:53

AMERICAN4E wrote:амии аз ще дам моето мнение по въпроса,според мен ранк равен на време не е ранк,това че си бил вътре не значи че си направил хубав стац и не ти дава право да си в топ листата,има хора които са около 70% от хората които играят в сървъра в момента които играят около 7 часа в денонощието...
което едва ли един нормално работеш човек би могъл да покрие...и именно тези хора са със 1000-3000 точки...което говори че колкото и да играят по добри не стават,а колкото повече стоят не правят ненормални точки...това значи че времето не оправдава ранка
тази точкова система сега е много добра,със едно много драстично исключение,че когато качиш малко точките практически става невъзможно да ги направиш повече...защо?
защото играеш и за всяко убийство взимаш 2 точки...с 2 думи на 10 убити човека ти взимаш 20 точки,и след това изневиделица се появява господин бот със 1500 точки,и те убива,и ти си назад с -25...което е доста нелогично,при положение че си се трудил да убиеш 10 човека за 20 точки...малко тапичко...
според мен вари1нтите са 2,ако остане системата със малките точки да взимат много точки от играчите със голям актив от точки,трябва ранка да се рестартира в по чест период,примерно 3-4 пъти в годината а.к.а на 3-4 месеца
или другият вариант времето з\а рестарт на стаца да е дълго,но точките да са приблизително преравнение,вместо -25 да ти вземе -10,за да може и той да е напред но и ти да си напред,именно когато има равенство в получаването на актив от точки,си проличава кой е добър и кой не,които се труди повече и убива повече хора ще е напред...
поне аз така мисля върху нещата,така ще има повече конкуренция,повече емоция,няма да има мрънкащи,и ще знаеш че като ти е шит ранка има 1 виновен и това си ти... :) тва е
сори ама нищо не разбрах

Post Reply