Оплакване за Зомби сървара

Ако не сте доволни от нещо или някого ...
ХИЩНИКЪТ
Forum God
Forum God

25 Oct 2011 18:19

Не подкрепям никак поведението му...и той е човек като нас - има си търпение и неговото се е изчерпало. Коментара нарочно не съм го изтрил,защото ще излезе като игнориране на мнението. Да,ще го цензурирам,но мисля че трябва много внимателно да се вслушаме.... така доста други играчи са си тръгнали...един след друг,малко по малко ни оставят. Дори не си правят труда да пишат тука както AiM.... Подкрепям мнението му че трябва да се направи нещо. Простете му за поведението, но като хора трябва да се разберем всички .
ХИЩНИКЪТ

Image

armaturata
Forum God
Forum God

25 Oct 2011 21:32

Аз не му се сърдя , не ме разбирайте погрешно . Просто не позволявайте някаква игра да ви изнервя дотолкова,че да излизате извън добрия тон.Няма никакъв смисъл.
Проблемите в зомби сървъра няма обаче да се разрешат с назначаването на нови администратори , тъй като знам какво ще стане и то много добре.Както се казва тоя филм вече сме го гледали .. наказанията на играчи които рушат барикади и тем подобни само влошават нещата и скоро в сървъра няма да остане никой ако вземем да се наказваме . Просто сами си поведохте този начин на игра преди 1,2 години и сега няма отърване .. само помежду си ще си разрешите проблемите ... Много пъти съм казвал,че темите "докладване за псуване" и "докладване за блокиране" напрактика не постигнаха своя замисъл .. първо там фигурира основно зомби сървъра и второ изобилстват от постове и снимки,които нямат никаква връзка или пък показват виждането на някой който смята че това е грешно и тнт.После има сърдити защо няма наказани ... ами няма защото така сме преценили - това е ИДЕЯТА!!
Още един проблем виждам,който е много неприятен и заради което стават много КАРАНИЦИ.. Абе как не можахте да си измислите различни места за криене по тези карти , вече се чудим какво да слагаме,че да има разнообразие.Аз не разбирам също защо си въведохте правилата за брой места в скривалищата - това беше МНОГО глупаво да ме извинявате .. Само по себе си е достатъчно да се скарате и си е вярно .. А в тази насока по-старите играчи знаят че преди 2,3 години нямаше такива глупости , всеки се навираше кадето намери и кадето има място , като няма друго .. тези карти са измислени с много места за криене .. малко са нивата с по 3,4 места - дето се казва трябва да провокира вашето въображение , иначе какво правите ?
Всеки рунд гледам едни и същи "паркирани" на едно и също място и 1 стоящ най-отпред да пази .. какво билети ли раздавате ?Това игра ли е .. Не заради безчинствата с барикадите няма хора , а заради скучната игра , която сами си правите .Как може на ескейп карта да се прави барикада посредата на нивото и да си стоиш там докрая на рунда .. е какво показва това?Че някой незнае какво да прави .. не се играе така ..
Помислете малко по тези въпроси , а и в крайна сметка сървъра е за всички.Ние не можем да си позволяваме да определяме кой да играе и кой не ,, В противен случай трябва да спрем .
Поздрави на всички .. и играйте с хъс и въображение, а не "папагалската". :)

angel.from.hell
Forum God
Forum God

25 Oct 2011 22:01

А няма ли да е по добре escape картите да се направят така, че да изискват малко повече усърдие и работа в екип, да се премахнат бекрайните патрони?
[blink]Genntleman in world of d*mbas*es[/blink]

armaturata
Forum God
Forum God

25 Oct 2011 22:14

Безкрайните патрони също са по ваша идея .. визирам играчите .. По тяхно настояване станаха такива .. за това съм също против.
А относно тактиката,в предната версия на сайта бях направил един линк с картинки на всички модели замбита и тяхната характеристика , за да може всеки да си пресметне с кое оръжие за колко време ще надвие зомбито сам .. кой колко е бърз,какъв скок има и така нататък .. но за жалост никой вече не го интересува , затова са премахнати.

Ace666
Advanced Forumer
Advanced Forumer

25 Oct 2011 22:20

Въображение може да се изкара ,ала всеки БОТ (наричам така играчи които нямат идея какво правят) виждат ,че един човек е измислил местенце за криене и всички скачат там.... На ескейповете наистина може да се поразнообрази играта -премахването на безкрайните патрони няма много да свърши работа ,но е идейно .Нещо което може да се направи е да се направи така ,че зм-тата вместо да не се регенерират ,да се регенерират по-бързо,така имат и те реален шанс .Едно зм с 2200 HP в ескейп няма ама никъв смисъл след като от 5 удара и се поваля.
За барикадаите проблема е ,че хората се намразват за секунди..Един го инфектнал или нещо друго и стават кафги до небето.Вярно това е просто игра ,ама колко човека искат да седнат да се карат с някой дечко който го псува като хамалин след работа, училище или нещо друго ... Не е приятано .. В скоро време много турци решиха да влезат, има добри сред тях ,но има и хора които просто незнаят какво да правят и се ядосват и почват да вършат простотии ... То това игра ли е или е Чат на различни езици за псуване... Това с вкарването на нови админи (ПОДЧЕРТАВАМ -КОИТО ЗНАЯТ КАКВО ПРАВЯТ) донякъде ще има голям ефект.Наистина банове от порядъка на 3-4 часа са на практика безполезни,за това в скоро време се налагат слейове.Бановете от порядъка 3-4 часа или ядосват по-вече така наречения играч или просто не му дреме . Банове по за 1 ден и по-вече ги вкарва в размисъл за тва което са направили и гледат да не боистват много много. Просто слагане на 1-3 админа за да може да се покрие една ниша в която по-вечето са на работа или училище 8-18часа ще има голям ефект... Админа само с присъствието си докарва много ефект ... Надявам се да сте ми разбрали идеята и се извинявам за издънката в миналия си пост .. :)
[CrazY JoB]*Ʀⱥƶ̸ϵʀ̷*
Image
Image

armaturata
Forum God
Forum God

26 Oct 2011 12:37

Значи както казах , няма проблем за предния пост .. наказанията са за тези които системно нарушават правилата .. Относно - "едно зм с 2200 HP в ескейп няма ама никъв смисъл след като от 5 удара и се поваля" обаче можем да поспорим .. значи както казах,а и предполагам истинските играчи добре го знаят тук имаме класове зомбита , едни са бързи ,други скачат по-виско трети имат голям запас от здраве,четвърти са невидими .. та една от идеите е по-бавните да щурмуват затова обикновенно имат повече живот - нещо като таран .. другите по-бързите да се крият и да чакат възможност да пробият на гърба на по-силните ...
И макар една карта да е ескейп обикновенно винаги завършва с място на което се чака .. било то бункер .. било то площадка за хеликоптер,пристанище и така нататък.Тоест винаги има смисъл от всеки клас зомби . Това разнообразява играта - а не примерно 10 пришълеца да тръчат по картата и да не могат да направят кои знае какво.
Не,че неможем да направим всяко зомби да скача високо да има 100000 здраве и да е бързо - но няма смисъл .

eminem2show
CS:S Admin
CS:S Admin

26 Oct 2011 12:53

В ескейп всички класове са равни. Само текстурите са различни.
Image

armaturata
Forum God
Forum God

26 Oct 2011 14:03

Е в началото не бяха така .. ;)

Ace666
Advanced Forumer
Advanced Forumer

26 Oct 2011 16:23

Е ако може да се направи така че пак да си имат силите и тн. някак си ще е по-равно ,макар че със сегашните гении ,които лягат на едно место в ескейпа и стрелят като невиждали да се правят на мощни... Така както е ,е малко тъпичко тъй като няма зм което да инфне човек без човека да се е забил някъде и да неможе да се измъкне или просто е в непосредствена близост до него . Ако може да се изравнят ще има много игра на ескейповете ,а те така или иначе се харесват много . :)
[CrazY JoB]*Ʀⱥƶ̸ϵʀ̷*
Image
Image

ХИЩНИКЪТ
Forum God
Forum God

27 Oct 2011 11:17

Мен ако питате и сега доста често зомбитата печелят по ескейп маповете.... Няма какво да се изравняват сили. Даже ще отидат в полза на зомбитата :)
ХИЩНИКЪТ

Image

Post Reply