Докладване за хакове (ВАЖНО И ПРОЧЕТИ ВНИМАТЕЛНО)

Ако не сте доволни от нещо или някого ...
AxisMundi
Newbie
Newbie

17 Apr 2018 00:58

Asen_555 wrote:
16 Apr 2018 23:27
AxisMundi wrote:
16 Apr 2018 22:10
Asen_555 wrote:
16 Apr 2018 21:50

Добре си му направил демо но може ли да го хванеш когато играе с хак! Не казвам, че не е хакер просто трябва да го хванеш когато играе с хак. Гледам тук на това демо няма нищо нередно. А Head-Breakera е добър играч и това, че те е минал в топа не го прави хакер.
За Head-Breakera говорех в минало време, не съм го обвинявал в хак, щото го знам как играеше с хак, за колко беше баннат и как играе сега без хак. Твърдо мога да заявя, че хич не е добър играч :lol: . Дадох ги за пример как бяха баннати без демо на времето и как си научиха урока. За ранка не ме е.е. JW обаче го гоня щото е нагъл тарикат с малка пи*ка, 11 бана и най-вече щото е хакер отвсякъде, каквито бяха тези от примера ми. Ако още не е ясно, да обясня по-подробно? Не съм някое лапе да плаче за това кой го бил минал. Имам се за най-добрия в детмача, играчите го знаят, а тоя топ го гледаме само аз и тея няколко малкоч*рковци.
Сега проверих за Head- Breakera и има само един бан който е махнат.Явно е даден по погрешка. Но проверих и теб имаш бан за аимбот но твоя не е махнат и сега се сещам, че се оплакваше, че си баннат без причина.Лично DANGER беше ти отговорил,че ти е прегледал демото и бана няма да ти се махне защото си хак. Прочетох го това в раздел"Оплаквания от админи" лично ти си постнал всички писания от чата за онова време. Какво ти е отговорил DANGER също го има записано там. Ако това е истина жалко, че се мислиш за толкова добър играч и живееш в някой измислен свят.
Ясно е колко си гледал, колкото си прочел и първия ми пост, че да казваш, че съм обвинявал брейкъра за хак. Писано е по темата, който иска ще чете и ще разсъждава, аз лично доказах, че демо не ми е направено и съм баннат от админ, от който доста играчи се оплакват. Дангера няма да го коментирам. Работата тук обаче е, че не става дума за мен, а за играч който е очевиден хак, предлагам да не се измества темата, адекватнийй админе. С достатъчно админи играя и съм играл, от години, и това ако не говори, че съм легитимен, нз кое? Сатаната редовно наблюдава нещата, за разлика от другите, колкото и да сте, а за него даже мога да каже, че и може да играе. Със САС играем заедно още от адиктед сървърите. Ето и , да прочетеш и помислиш, да се види, че не дрънкам празни приказки. Ще забележиш (може би) още, че JW всъщност е ФАСТЕРа. Достатъчно изчерпателен ли бях или пак ще искаш за мен да си говорим?!

Asen_555
Newbie
Newbie

17 Apr 2018 06:02

Няма проблем просто ми стана интересно, че хакера вика дръжте хакера :lol: И както писах по напред в темата вземи му направи читаво демо. Докажи ни на демото,че играе с хак,както беше доказано при теб и беше баннат. DANGER ти беше прегледал демото и бана не ти се махна. А ти излизаш с номера, че демо не ти е правено :D Без демо даже и админите нямат право да баннат,който и да е! Това го запомни!

AxisMundi
Newbie
Newbie

17 Apr 2018 11:32

Asen_555 wrote:
17 Apr 2018 06:02
Няма проблем просто ми стана интересно, че хакера вика дръжте хакера :lol: И както писах по напред в темата вземи му направи читаво демо. Докажи ни на демото,че играе с хак,както беше доказано при теб и беше баннат. DANGER ти беше прегледал демото и бана не ти се махна. А ти излизаш с номера, че демо не ти е правено :D Без демо даже и админите нямат право да баннат,който и да е! Това го запомни!
Стига повтаря едно и също нещо! Значи аз имам 1 несправедлив бан, за което ме подкрепиха доста хора, а оня има 11 и съм по- черен от него, така ли? Дангера нищо не е гледал и да е гледал означава, че е некомпетентен. Сгрешил е. Сам твърди, че няма време да поддържа сървърите, и че не играел, но много гледал и чел. То с гледане и четене не стават работите. Аз съм го написал, че ще използвате тоя несправедлив бан да ми серете на имиджа, ама ти продължавай за мен да говориш 1 бан срещу 11те, въпреки, че ти предоставих достоверна информация. И не ми разправяй как стават нещата в тоя измислен сървър. Ако всичко беше наред всеки ден щеше да има оплаквания с демота, но понеже всички знаят, че тука сте просто за статус и на маса, и на никой не му се занимава. Дори и това го има в темата за фестъра! Аз ще си губя от шибаното време да ви свърша работата, а те ще ми наглеят. Е няма да ви се мазня и целувам задниците, за да ми обърнете внимание. И, дааааа, всички знаят колко обичате да ви се мазнят.

KreMenA
Newbie
Newbie

17 Apr 2018 12:27

Объркали сте темата момчета тук е "Докладване за хакове" не чат :) кой е хак и кой не се вижда на демото . Бан без демо няма ,а щом главния админ ти е казал че е гледал демото ти значи е! Имай малко уважение към труда на другите за това, че има къде да си прекарваш свободното време. Щом бана не е бил премахнат има защо, да кажем пак стеам не е гаранция че не се ползват непозволени средства ;) Не спамете повече тук с тези разговори. Използвайте темата по предназначение. Хубав и позитивен ден Ви желая, играйте с повече усмивка и по-малко негативни мисли :thumbup:

AxisMundi
Newbie
Newbie

17 Apr 2018 13:22

KreMenA wrote:
17 Apr 2018 12:27
Объркали сте темата момчета тук е "Докладване за хакове" не чат :) кой е хак и кой не се вижда на демото . Бан без демо няма ,а щом главния админ ти е казал че е гледал демото ти значи е! Имай малко уважение към труда на другите за това, че има къде да си прекарваш свободното време. Щом бана не е бил премахнат има защо, да кажем пак стеам не е гаранция че не се ползват непозволени средства ;) Не спамете повече тук с тези разговори. Използвайте темата по предназначение. Хубав и позитивен ден Ви желая, играйте с повече усмивка и по-малко негативни мисли :thumbup:
Тогава нека ти отговоря по темата. Направил съм си труда, докладвал съм някого, очевидно има защо, от тук насетне е ваша отговорност да го следите, да си играете на котка и мишка, докато не го хванете и не му направите "читаво демо", не е моя отговорност и задължение. Ако толкова ви беше грижа за правилата, колкото твърдите, точно това щяхте да направите и да не позволявате някакъв турски змейкяр да ви се подиграва и прави на балъци. Относно бана ми - ако бях хакер, що ,аджеба(по народномум), не си настроя въображаемия хак по-добре от този на оня, да си кеся в топа и да не се занимавам с вас? Уважението, драга ми, Кременко, се печели, не се изисква, а сървъри за губене на време бол, но тук по-добре си поддържам скила, щото има добри играчи. Пожелавам ти също хубав и мега позитивен, пълен с розови и жълти пеперудки и еднорозчета ден, благодаря за добре свършената работа и ще се постарая да си поддържам нивата на тестостерона в препоръчаните пе*ерас*ки нива!

alien_pro
Newbie
Newbie

15 Jul 2018 22:15

Име: ™DuSTeR
Steam ID: STEAM_0:0:28712219
Линк към страницата му: http://stats.csmega-bg.com/hlstats.php? ... layer=1662
Демо: http://dox.bg/files/dw?a=b65c9da040
Като админ е спектатор играе като бот! Нека админ САТАНАТА потвърди. А като няма админ прави резултати от порядъка на 20-2 , 50-7 и подобни вижте демото и сами преценете....!

*DANGER*
Developer
Developer

16 Jul 2018 07:05

всичко е наред ,, дори не е кой знае колко добър ... играе през стийм. Гледах демото и не виждам кое те притеснява ...
Support questions belong to the forum, not to my PM Box!.

Image

The box said 'You need Windows XP or better' .... so I installed linux.

alien_pro
Newbie
Newbie

16 Jul 2018 17:59

Притеснява ме това, че като някой е спектатор особено като някой админ е на линия играе като охлюв, а като няма админ на линия играта му се променя драстично и прави невероятни резултати. Админ S@T@N@T@ може да потвърди какво имам предвид. И както знаеш има такива платени STEAM хакове които нито SMAC нито VAC могат да ги хващат ;)

*DANGER*
Developer
Developer

16 Jul 2018 18:29

знаем ,, на това демо няма нищо притеснително ,, опитай да направиш ново
Support questions belong to the forum, not to my PM Box!.

Image

The box said 'You need Windows XP or better' .... so I installed linux.

alien_pro
Newbie
Newbie

16 Jul 2018 20:41

Аз демо ще му направя, но като има някой спек се прави на бот и си изключва хака. Особено като има админ спектатор та даже и когато админа не се вижда като такъв и се крие той пак знае, че админа го наблюдава! Забелязал съм го как примерно е направил много добър резултат и като админ влезе и се спъва жестоко и резултата му се влошава драстично. Нека и админ S@T@N@T@ потвърди моите думи.

Post Reply