Мизерен сървър, мизерни админи

Ако не сте доволни от нещо или някого ...
Post Reply
sHakaiIazMoga
Newbie
Newbie

28 Jan 2018 21:01

Ебахти мизерните сървъри, направо съм потресен :lol:дъст2 е единствения соурс сървър в България , който събира поне 20 играча от това което виждам в gametracker и не мога да повярвам, че няма никакъв контрол.

Админите ви си псуват както си искат, но пък видиш ли наказват за псувни, пускат си хаковете и хич не ги ебе.

некви педали в клан Наркос (от които даже единия е админ) до един със wallhacks.
И преди да ми излезете със оправданието, че играят от Стийм и хаковете не им тръгват, доста се лъжете ;) има си material wallhacks, които тръгват на стийм, тъй като се поставят в директорията на играта и напрактика правят стените прозрачни, аз самият си изтеглих подобен само и само да се уверя, че наистина са с хакове ;) то не беше следене през стената с мерник точно на главата , то не бяха чудесии :lol: да са толкова очевадни и вие да не го виждате, смятайте кв сте бавни :laugh:
Главния да вземе да си свърши работата вместо да обира парите на дечицата от смс-и :)

soccer
Newbie
Newbie

31 Jan 2018 19:41

И селяндур малък ограничен кой си ти да говориш така не все може да се хваща веднага като е хак как се пишеш в играта ? доказателста за админа имаш ли че е хак или просто те убил 3 пъти и да го нахокаш тука да го махне дрънкаш си без доказателство без нощо. Няма да обиждаш така тука повече така само на село как се пишеш в играта

*DANGER*
Developer
Developer

25 Feb 2018 11:25

къде са доказателствата ?
Support questions belong to the forum, not to my PM Box!.

Image

The box said 'You need Windows XP or better' .... so I installed linux.

Post Reply