Отново бан.

Ако не сте доволни от нещо или някого ...
Post Reply
EDyssayBunnyhopping
Newbie
Newbie

01 Oct 2017 18:11

Ей, Кремена, вземи се гръмни, че много дразниш вече..Нито съм те обиждал, нито нищо, играй си и не се занимавай, щото целия сървър ти е съобщавал в чата за някой хакер ти нищо не прайш, а мен ме банна за 1 седмица, че ти казвам тихо..Искам банът да се махне, само и казах тихо, че няма работа с мен да се занимава..Не ми се занимава да я DDOSвам, играй си играта и спри да се заяждаш с мене, намери си работа, ходи паси овцете там да се занимаваш с нещо, че много внимание ти трябва..Айде, виж да ми махнеш бана, защото нищо не съм направил..Нито те обидих, нито нищо..Искам аргумент за бана!

Добавям : Банът явно е за причина Ignoring Admins, питаш ме нещо, винаги ще ти отговря..Може да съм станал за малко, но иначе аз си пиша редовно в чата.
Why So Fuckin Sireous?

KreMenA
Newbie
Newbie

01 Oct 2017 18:31

EDyssayBunnyhopping wrote:Ей, Кремена, вземи се гръмни, че много дразниш вече..Нито съм те обиждал, нито нищо, играй си и не се занимавай, щото целия сървър ти е съобщавал в чата за някой хакер ти нищо не прайш, а мен ме банна за 1 седмица, че ти казвам тихо..Искам банът да се махне, само и казах тихо, че няма работа с мен да се занимава..Не ми се занимава да я DDOSвам, играй си играта и спри да се заяждаш с мене, намери си работа, ходи паси овцете там да се занимаваш с нещо, че много внимание ти трябва..Айде, виж да ми махнеш бана, защото нищо не съм направил..Нито те обидих, нито нищо..Искам аргумент за бана!

Добавям : Банът явно е за причина Ignoring Admins, питаш ме нещо, винаги ще ти отговря..Може да съм станал за малко, но иначе аз си пиша редовно в чата.
Системно обиждаш играчите, не си спрял да скачаш и накрая на направена забележка ми отг. с ТИХО не разбра ли :) аз къде ще ходя не е твоя работа ще спазваш правилата или ще седиш наказан :excl:

EDyssayBunnyhopping
Newbie
Newbie

02 Oct 2017 19:21

Абе ей, нали за 20 секунди ще се ънбанна бе, канцерогенен човек, ще скачам и то много.
Why So Fuckin Sireous?

KreMenA
Newbie
Newbie

03 Oct 2017 09:46

EDyssayBunnyhopping wrote:Абе ей, нали за 20 секунди ще се ънбанна бе, канцерогенен човек, ще скачам и то много.
Давай ти си :) внимавай само как ме наричаш да не ти спре чата и тук :) следващия бан ще е поне месец да си знаеш :)

EDyssayBunnyhopping
Newbie
Newbie

04 Oct 2017 20:04

Добре бе, DDOS-а ти ще е даже два :)
Why So Fuckin Sireous?

Post Reply